Kauneushoitola KaunisOlo Rovaniemi, kasvohoito, ihonpuhdistus, ripsienpidennys, kestopigmentointi, sokerointi, brasilialainen, lahjakortti

Nora Bode logo

 

Nora Bode OXYjet-happipainehoito
Sykäyksittäin toimiva uusi syvävaikutteinen Nora Bode OXYjet-happipainehoito on tulevaisuuden suunnannäyttäjä ihonhoidossa. Tämä neulaton, hellävarainen ja tehokas happihoito on ratkaisu myös ihon ongelma-alueiden hoitoon. Happihoito toimii ilman kipua ja sivuvaikutuksia. Hoidossa valikoidut kosmetiikkavalmisteet ja happi ”ammutaan” eli kuljetetaan korkeapaineella toimivan laitteen avulla ihoon ja sen syvimpiin kerroksiin asti. Happi antaa elinvoimaa väsyneille soluille, tehden ihosta sileän, raikkaan ja virkistyneen. Happi antaa ihollesi myös ennennäkemättömiä hemmotteluhoitokokemuksia.

Kaikki OXYjetillä ihoon ”ammuttavat” Nora Bode – tuotteet on luonnollisesti valmistettu ilman säilöntäaineita ja hajusteita, mikä takaa parhaan mahdollisen siedettävyyden. Tarkoin valikoitujen vaikutusaineiden läpäisykyky ihossa, niiden siedettävyys ja vaikutukset ovat tieteellisesti tutkittuja. Yhdessä energiaa antavan hapen kanssa ne takaavat ihanteelliset ja maksimaaliset hoitotulokset.

 

DELUXEHOITO

Hemmotteleva, mutta tehokas 5-vaiheinen hoito kasvoille, kaulalle, dekolteelle, silmän- ja huultenympärysiholle. Vaikutukset näkyvät ja tuntuvat heti hoidon jälkeen solutasolla asti. Kokonaisvaltainen happihoito niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

 

NORA BODE CRYO2 KYLMÄHAPPIHOITO

Häikäisevä kylmähoito koko kasvoille. Ihon pinta viilennetään kymmenasteiseksi. Pintaverenkierto elpyy, ihon väri paranee ja iho kiinteytyy.

• Hoidossa käytettävät tehoentsyymit kirkastavat väsyneen ja velton ihon
• Juonteiden ja ryppyjen täyttö sekä ihon uudistaminen ja erityisongelmien hoito
• Viilentävän raikas kylmäcoctail happipaineen ja tehoaineiden avulla ihoon. Elinvoimainen, virkistynyt ja kiinteä iho
- suositellaan 3 kerran sarjahoitona
• Käytetään yhä enemmän lääketiteessä hoidettaessa eritasoisia iho-ongelmia

 

HAPPITIMANTTIHOITO CRYO2

Tehokkaasti ja hellävaraisesti kuoriva happitimanttihoitopää kaikille ihotyypeille sekä kaiken ikäisille. Loistava hoitomuoto tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle, elottomalle iholle.


* Poistaa kuolleet ja hilseilevät ihosolut ja stimuloi terveiden solujen, kollageenin ja elastiinin tuotantoa.
* Parantaa terapeuttisten ja kosmeettisten tehoaineiden imeytymistä ja tehoa.
* Hoitaa tehokkaasti vaikeapääsyisiä, laajoja ja herkkiä ihoalueita.
* Häivyttää juonteita, ryppyjä, vaalentaa pigmenttiläiskiä, supistaa laajentuneita ihohuokosia, tasoittaa epätasaista ihoa, punoitusta ja ihovirheitä
* Suositellaan 3 kerran sarjahoitona

 

HAPPISYVÄPUHDISTUSHOITO

Ihanteellinen hoito epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Tehokkaasti ihoa puhdistava ja kirkastava vaikutus. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille tehokkaana syväpuhdistuksena.

 

TEHOKIINTEYTYSHOITO

Tehokkaasti muokkaava ja stimuloiva hoito kasvoille ja kaulalle. Lasikuulahoitopään pyörimisliike muokkaa tehokkaasti sekä kiinteyttää ihoa. Välittömästi vaikuttava.

 

HAPPIPAINEHOITO + VIRKISTÄVÄ HAPPISPRAY

Pikakaunistushoito kiireisille tai muuten vain pikakaunistushoitoa kaipaavalle. Välittömästi näkyvä vaikutus. Hoidossa täytetään soluvälejä tehokkailla ja turvallisilla tehoainetiivisteillä sekä patentoidun OXYjet happipaineen avulla. Lopuksi virkistävä happisuihke.

 

NORA BODE PIGMENTTIHOITO

Erilaiset värimuutokset ihossa sekä pigmentti ja maksaläiskät vaalenevat jo ensimmäisellä hoitokerralla. Kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille sopiva hoito.

 

NORA BODE AKNEHOITO

Tehokas ja hoitava kaiken ikäisille sopiva hoito niin hormonaaliseen kuin aikuisiänakneen myös epäpuhtaalle iholle. Nopeuttaa tulehdusten paranemista sekä rauhoittaa ihoa.

 

INTACT – HAPPIHOITO

Asiakkaille joiden ihon oma rasvakudos on hävinnyt. Täyttää tehokkaasti rasvakudosta ja saa aikaan täyteläisemmät kasvot, silmän- ja huultenympärykset. Perustuu 6 x 7 päivän tehohoitoon kotona ja hoitolassa. Parhaimmat tulokset saavutetaan 42 päivän hoidolla ampullien ja voiteiden yhteisvaikutuksella.