Kauneushoitola KaunisOlo Rovaniemi, kasvohoito, ihonpuhdistus, ripsienpidennys, kestopigmentointi, sokerointi, brasilialainen, lahjakortti

 

MaxBrows 3D - kulmakarvatekniikka


3D-kulmakarvatekniikka on uusi puolikestävä meikkaustekniikka,jolla saat todella siistit ja kauniit kulmakarvat. Luonnollisen ja tyylikkään ilmeen vuokksi näytät hyvältä vuorokauden jokaisena hetkenä. saat luonnollisen ja tyylikkään ilmeen vuosiksi eteenpäin.

 

"3D-tekniikalla kestopigmentoitujen kulmien värit pysyvät kulmissa 1-3 vuotta"

Kesto riippuu siitä kuinka hyvin ihosi pitää väriä. Väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan värin mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät ja tuntuvat aidoilta. MaxBrow 3D tekniikassa väripigmenttejä viedään dermiksen (verinahan) ylempiin kerroksiin. Tästä johtuen MAXBROWS 3D-kulmakarvatekniikka on kulmien tatuointia turvallisempi menetelmä.

Linkki MAXBROWNS sivuille >

 

BODY SUGARING

Vartalosokerointi on hellävarainen ja tehokas tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista. Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenikäisille karvoille ja ihoille.

• Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.
• Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.
• Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
• Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
• Sokerointi on hygieenistä.
• Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.
• Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
• Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!

 

RIPSIEN PIDENNYS

Ripset kiinnitetään omiin ripsiin yksi ripsi kerrallaan, ei tupsuina. Ripsiä on saatavana eri paksuisina, pituisina ja useilla eri kaarevuuksilla, joten jokaiselle voidaan näin rakentaa uniikit, toiveita ja tarpeita vastaavat ripset.

Ripsienpidennys on myös ihana lisä täydelliseen häämeikkiin. Luonnollinenkin häämeikki saa näyttävän lisän muutamasta ulkonurkkaan kiinnitetystä lisäripsestä! Ripsienpidennys on ihanteellinen myös niille, jotka eivät käytä meikkiä, mutta haluavat huolitellun ilmeen ja säihkyvät silmät.

 

KESTOPIGMENTOINTI

Huoletonta kauneutta vuosiksi eteenpäin. Kestopigmentointi on kulmakarvojen sekä ripsi-ja huulirajojen pysyvää (noin 1.5 - 5 vuotta) korostamista.

 

REIKI

Reiki on ikivanha tekniikka, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainon. Reiki täyttää energiavarantomme ja palauttaa elinvoimaamme sekä helpottaa kehoa löytämään terveemmän tilan.

Reiki hoitaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti. Se nopeuttaa kehon omaa paranemisprosessia, vahvistaa vastustuskykyä, täyttää tyhjentyneet energiavarastot ja rentouttaa.


Aromaattinen hieronta

Aromaattinen vartalonhieronta sopii sinulle joka pidät hellävaraisesta hieronnasta. Valittavanasi on joko rentouttava tai energisoiva hoito.


Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Värjäyttämällä ripset ja kulmat saat helpotusta arkeen. Kauniisti muotoillut kulmat ovat kasvojen kehykset.


Ripsipermamentti

Tämä on jäykkäripsisen pelastus, jolla saat kauniisti kaartuvat ja taipuisat ripset.


Ehostukset

Oikeanlainen ehostus on kantajansa mukainen. Värikosmetiikalla on mahdollista kaunistautua ulkoisesti, peittää ihon virheitä ja tuoda esiin parhaat puolet kasvoista.


Jalkahoidot

Jalkahoito on kokonaisvaltainen hemmotteleva hoito. Jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien ja känsien poiston, kynsien leikkauksen ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen sekä hieronnan.


Käsihoidot

Kauniit hoidetut kädet ovat osa huoliteltua ulkonäköä.