Kauneushoitola KaunisOlo Rovaniemi, kasvohoito, ihonpuhdistus, ripsienpidennys, kestopigmentointi, sokerointi, brasilialainen, lahjakortti

 

 

Mikroneulaus

Mikroneulauksella pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho.  Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa.

Miten mikroneulaus toimii?

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

 

Täydellinen imeytyminen

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

 

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

 

Mikroneulauksen kolme tärkeintä etua:

  • Mikroneulaus lisää  kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.
  • Mikroneulaus on tehokasta, ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin mikroneulauksen jälkeen.
  • Mikroneulaus on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistä kipua, ja iho palautuu hyvin nopeasti ja riski komplikaatioille on minimaalinen.

 

Elsa Hejronys- kemiallinen ihonpuhdistus

HJERONYMUS - syväpuhdistus ilman puristelua
Pohjoismaalainen Hjeronymus-syväpuhdistus on menetelmä, joka on herättänyt laajaa kiinnostusta loistavien tulostensa ansiosta.
Kemiallinen ihonpuhdistus on toimiva ja kivuton tapa poistaa ihon epäpuhtaudet.

Elsa Hjeronymus - ihon kemiallinen syväpuhdistusmenetelmä on hoito, jonka tarkoituksena on normalisoida ihon toimintoja; vähentää liiallista talineritystä ja epäpuhtauksien syntyä. Poikkeuksellista Hjeronymus-syväpuhdistuksessa on, että sen voi tehdä KAIKILLE IHOTYYPEILLE, ikään katsomatta – tarvitseehan jokaisen iho puhdistusta ja raikastamista aina ajoittain!

Hjeronymus-syväpuhdistushoito liuottaa ylimääräisen talin iholta ja parantaa ihon aineenvaihduntaa irrottamalla ihoon kertyneitä epäpuhtauksia.
Kun verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat,
paraneminen alkaa ja ihon kunto kohenee näkyvästi.

 

 

ULTRAÄÄNIHOITO

Ultraäänellä voidaan hoitaa monia ihon ongelmía: poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia, rypyt ja juonteet - ikääntyvä iho, couperosaa, pigmenttimuutoksia, aknea, arpia jne.

Aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, solujen hapen – ja ravinnonsaanti paranee ja iho elävöityy ja voi paremmin.
Poistaa tehokkaasti kuona-aineita kudoksesta, tasoittaa sen pintaa ja väriä.
Aktivoi ihon uusiutumista.
Stimuloi kollageenisynteesiä kiinteyttäen ihoa.

Ultraääni-lifting hoidot ovat loistava apu aikuiselle naiselle.
Hoitojen avulla voidaan tehokkaasti kiinteyttää ja kohottaa kasvolihaksia saaden juonteet ja rypyt madaltumaan  ja elävöittää kasvojen ihoa.
Suositeltavaa on myös käyttää kotihoitoon tarkoitettuja tuotteita tehostamaan hoidon vaikutuksia ja saavutettuja tuloksia.

Pitkäaikaisia tuloksia savuttaakseen suositellaan sarjahoitoa  5-10 krt ihon kunnosta riippuen

 

 

LHE- VALOIMPULSSIHOITO

Valoimpulssihoidolla voidaan toteuttaa muun muassa:

  • Ihonhoito ja nuorennus
  • aknen ja rosacean hoito
  • Vaalentaa ja rauhoittaa couperosaihoa
  • Poistaa pigmenttiläiskät
  • Ihokarvojen poisto

Markkinoiden tehokkain LHE-valoterapiamenetelmä. Hoito on erittäin turvallinen, tehokas ja hellävarainen.