Kauneushoitola KaunisOlo Rovaniemi, kasvohoito, ihonpuhdistus, ripsienpidennys, kestopigmentointi, sokerointi, brasilialainen, lahjakortti

 

Biodroga logo

Biodrogan perusidea on tarjota korkealaatuista biologista kosmetiikkaa. Tätä ajatusta lähdettiin kehittämään 50-luvun lopulla, kun "takaisin luontoon" -trendi alkoi. Kuluttajat alkoivat vaatia puhtaasti luonnonmukaisia ja kasvispohjaisia tuotteita. Biodrogalla oli vastaukset valmiina ja sarja esiteltiin maailmanlaajuisesti 1959.

Biodroga tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin iho-ongelmiin. Tuotelinjoja on muun muassa hapen- ja kosteuden puutteesta kärsivälle iholle sekä herkälle ja valon vaurioittamalle iholle. Jokainen tuotelinja on täydellinen ihonhoito-ohjelma. Raaka-aineet on valittu "täsmäaseiksi" kutakin yksilöllistä iho-ongelmaa vastaan. Päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja linjoja täydentävät naamio-, ampulli- ja erikoistuotelinja.

Raaka-aineet ovat biologista alkuperää, niiden teho on testattu ja ne edustavat aina uusinta tietämystä ja viimeisintä teknologiaa modernin kosmetiikan maailmassa. Kaikki tuotteet on testattu dermatologisesti valvotuissa olosuhteissa. Tuotteita ei testata eläinkokein.

Biodroga haluaa tarjota naisille ympäri maailmaa terveemmän ja kauniimman ihon tieteen viimeisten saavutusten avulla.

Kaikki kasvohoidot toteutetaan kiireettömästi ja yksilöllisesti. Tässä esimerkkejä hoidoista:

 

BIODROGAN KASVOHOIDOT
 
BEST AGE KASVOHOITO

Aikuisen naisen elvyttävä ja kiinteyttävä liftinghoito vaativalle iholla. Hoidossa käytettävä lämmin erikoisnaamio sisältää monivaikutteisia mineraaleja, jotka ravitsevat ja hellivät ihoa. Ihosta tulee silminnähden nuorekkaamman ja hehkeämmän näköinen ja kasvojen ääriviivat kiinteytyvät.

 
HAPPIHYPPELY

Kasvohoito, joka parantaa ihosi happiaineenvaihduntaa ja palauttaa ihollesi terveen hehkun ja nuorekkuuden. Ihosi näyttää kuulakkaalta ja raikkaalta.


MIMOOSA KASVOHOITO

Tämä hoito on kehitetty naisille joiden iho on mimoosan herkkä ja reagoi helposti. Tässä hoidossa on huomioitu herkän ihon erityistarpeet. Ihosta tulee tasaisen värinen, rauhoittunut ja sen kosteuspitoisuus tasapainottuu.

 

ROYAL CRYSTAL JALOKIVIHOITO

Anna vuorikristallin tyynnyttävien ominaisuuksien ja rentouttava hieronnan viedä mielesi kauas arjesta. Vuorikristalli on parantajien kivi ja se vahvistaa ja suojelee kantajaansa. Vuorikristalli selkeyttää ajatuksia ja onkin siksi hyvä meditointiin, se puhdistaa ja lataa kehoa. Koska läpikuultava kvartsi on tunnettu sen energiaa siirtävistä, keräävistä ja varastoivista ominaisuuksista on uskomus että vuorikristallit auttavat puhdistamaan ja vapauttamaan esteet, jotka häiritsevät vapaata energiavirtausta.

 

AFRODITE KOSTEUTUSHOITO

Meren vaahdosta syntyi rakkauden jumalatar Afrodite. Tämä hoito tekee olosi virkeäksi, raikkaaksi ja kauniiksi, kuin olisit noussut meren vaahdosta. Jokaisesta naisesta löytyy rakkauden ja kauneuden jumalatar Afrodite.

 

VITALIS KASVOHOITO

Hoito aktivoi ihon uusiutumiskykyä ja toimii ihon nuoruuden lähteenä. Kolme erilaista hierontaa takaavat kokonaisvaltaisen rentoutuksen.

 

YLELLINEN LOTUSHOITO

Lotus&Science: luonnollinen – eksoottinen – tehokas. Tehokkaasti kiinteyttävä, ravitseva, ja kosteuttava hoito. Jade- ja kvartsikivet antavat energiaa ja tehostavat rentoutumista.

 

TOSIMIEHEN KASVOHOITO

Modernille miehelle joka huolehtii itsestään ja haluaa näyttää hyvältä.